Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Ο γύρος του κόσμου σε 317 κρασιά!

Ο «Οδηγός Οίνου 2011» του «Οινοχόου» γίνεται για μία ακόμη φορά το ιδανικό μέσο για τα οινικά ταξίδια μας
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ
Για τρίτη χρονιά, φέτος, ο «Οδηγός Οίνου» -μια πολυσέλιδη αλλά, κυρίως, εύχρηστη έκδοση, με την υπογραφή του «Οινοχόου» της «Καθημερινής»- δίνει ραντεβού με όλους τους οινόφιλους σε περίπτερα και επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.
Το ταξίδι μας στον οινικό κόσμο είναι και αυτήν τη φορά μεγάλο: από την Ευρώπη στην Αμερική και έπειτα στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Δοκιμάζουμε κρασιά από ποικιλίες διάσημες αλλά και άλλες, λιγότερο γνωστές, με ξεχωριστά όμως «χαρίσματα». Και, βέβαια, περιπλανιόμαστε στον ελληνικό αμπελώνα: στη Νάουσα και τη Νεμέα, τη Δράμα και τη Σαντορίνη, την Κρήτη και τη Μαντίνεια. Ανακαλύπτουμε τα «διαμάντια» της Στερεάς Ελλάδας και της Εύβοιας, της Κεφαλονιάς και της Σάμου. Και όλα αυτά μέσα από 317 κρασιά - κόκκινα, λευκά, ροζέ, βιολογικά, αφρώδη, ρετσίνες, γκράπες!
Φέτος, σε μια δύσκολη χρονιά, εκτός από την ενημέρωσή σας, ο «Οδηγός Οίνου» αναλαμβάνει να παίξει έναν ακόμη ρόλο: να προτείνει μικρές, καθημερινές, χαμηλού κόστους «πολυτέλειες», που μπορούν να λειτουργήσουν ως διαφυγή από τη στενόχωρη επιούσια ρουτίνα. Ενα μπουκάλι κρασί, δύο καλοί φίλοι, και το οινικό ταξίδι του 2011 θα αρχίσει με ένα χαμόγελο - από εκείνα που φέρνει μαζί του το πρώτο τσούγκρισμα των ποτηριών.
Τι άλλο θα βρείτε στις 192 σελίδες του:
Το «Who is Who» των σημαντικότερων ξένων ποικιλιών που καλλιεργούνται στη χώρα μας.
Το αλφαβητάρι των σωστών συνδυασμών φαγητού και κρασιού, με ξεχωριστή αναφορά στα πιο δημοφιλή αλλαντικά και στο οινικό τους ταίρι.
Ενα αναλυτικό ρεπορτάζ για τον φετινό τρύγο ανά την Ελλάδα, μαζί με προβλέψεις για το τι θα φέρει στα ποτήρια μας μέσα στο 2011.
Ολα αυτά κάνουν τον «Οδηγό Οίνου» και αυτήν τη χρονιά πολύτιμο «βοηθό» στις καθημερινές οινικές επιλογές σας αλλά και ένα ιδανικό δώρο για τους οινόφιλους της παρέας.
•   Σελ. 192, τιμή: 9,90 ευρώ. θα τον βρείτε σε περίπτερα και επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου